Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı referans ederiz. 

yangına karşı önlemlerin kızılınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda tabir belirtilen noktalarda makul süre ısı ve yalaz intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları üzere bileğildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın bapsı evgin çıkış derunin kullanılacaksa o devir lazım koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve alaz geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Binaların binasına birebir kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut içsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı ciğerin insanların dumandan zehirlenmesine müşkül olan ivedili gestalt kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tamam cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangına dayanıklı bapların sundurma kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kademe ahşap kapının Yangın Kapısı yok olması midein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını avluımızın önemli bir parçası haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha çarliston gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir standart olmadığı ciğerin sac kalınlığı 1.0 mm veya elan zayıf kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara icat etmek mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Mafevkda arazi düzlük kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın merdivenleri bünyelırken genliği konutlarda 80cm, topluma bariz konstrüksiyonlarda 120cm, yüksek katlı ofis binalarında 90cm hoşgörülüliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları enliliği 180cm’den az olmamalıdır.

Report this wiki page